Mundo Rico

Kookles. Privé catering. Chef aan huis. B2B. Culinaire studio. Afhaalmaaltijden op maandag

Over Ons

Wij zijn Marc & Simona. Een koppel dat erg geniet van het leven, mensen samenbrengen, samen genieten, reizen, feesten, koken en eten....

Marc, geboren in 1982, heeft een grote passie voor muziek. Met muziek heeft hij veel mensen bij elkaar gebracht door feesten te organiseren, muziek te produceren en te DJ-en. Simona, geboren in 1988, houdt er al van om in de keuken te staan sinds ze een kleuter was. Samen (en nu met onze 2 kleintjes) hebben we al verschillende keren de wereld rondgereisd. 53 landen staan op de teller! Tijdens deze reizen hebben samen eten & genieten centraal gestaan en hebben we talloze workshops gevolgd om onze vaardigheden in het zo authentiek mogelijk koken te vergroten. De liefde voor eten zat er al vanaf onze geboorte in (we hebben beiden Italiaanse roots) dus besloten we onze kennis te delen door kooklessen te organiseren en privé catering te verzorgen op feesten en evenementen aan huis. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Na 7 jaar op locatie te zijn geweest, hebben we besloten om te investeren in een eigen locatie in Genk. Wij kunnen deze locatie ook met u delen als u uw eigen evenement wilt organiseren! U kunt onze diensten als chef of docent inhuren, maar ook onze locatie. Of een combinatie. U kiest want wij werken graag op maat!

Mensen samenbrengen, ze iets leren of gewoon laten genieten, dat is wat wij graag doen! Samen genieten!

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Workshop

Over de hele wereld

 

We reisden de wereld rond, proefden lokale gerechten en oefenden thuis tot we de echte smaak vonden! Die gerechten willen we jullie leren. Het echte lokale eten, gemaakt tot een typisch wekelijks gerecht bij u thuis.

 

In België houdt men van gastronomisch eten. Alles moet lekker zijn.

 

Onze keuken is beïnvloed door de Fransen en we eten graag veel vlees (in vergelijking met de rest van de wereld). Beroemd om onze wafels, friet, chocolade en bier, maar we hebben nog veel meer om te laten zien! Onze Belgische kookles is gebaseerd op de eenvoud van de Belgische keuken. Wij bieden een 3 gangen menu aan met enkele snacks en een fris koud biertje inbegrepen. Vraag wat het menu van de week is, het varieert van een stoofpotje met bier tot een vol-au-vent, chocolademousse en een Luikse wafel....

Authentieke Wereldkeuken

Pasta Lovers United

Kinderen <3 Koken

Business

Vergaderzaal + lunchbuffet

 

Kom met uw team gebruik maken van onze vergaderzaal. U kiest op voorhand het thema van het buffet en wij zorgen ervoor dat het klaar staat wanneer u klaar bent! Het hoeven niet altijd broodjes en frietjes te zijn, vraag gerust naar gezonde of exotische opties! In samenwerking met Stad Genk kan je er een volledige teamdag van maken door één van de vele attracties van Genk te bezoeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Koken Workshops

 

Teambuilding met uw collega's, een uitdagende manier om te strijden om het lekkerste gerecht, mogelijk in verschillende thema's.

 

Eventueel met een geschenkje voor de winnaar of zelfs alle deelnemers! In samenwerking met Stad Genk kunt u er een volledige teamdag van maken door één van de vele attracties van Genk te bezoeken. Vraag gerust naar uw mogelijkheden!

Catering

Laat ons de catering voor uw evenement verzorgen.

 

Omdat als foodie het reizen over de wereld zo verslavend was, brengen wij de wereld graag naar uw bord. De stempel die we willen achterlaten is authentiek zijn. We kunnen geen pizza Hawaï maken, maar wel een pizza Napolitaanse stijl met verse passata en fiordilatte. Om maar een voorbeeld te geven 😉

 

Maak graag schotels met wereldgerechten waar reizende fijnproevers het meest van houden. Nasi Goreng, moussaka, patacones, samosas en nog veel meer.

 

Neem contact met ons op voor een catering service op maat.

Chef thuis

Wilt u dat wij bij u thuis of op uw evenement komen koken?

Bepaal het menu en wij zullen voor u cateren!

Home Party

Wil je dat ik kom met mijn ingrediënten en materiaal om een etentje voor te bereiden?

In de tussentijd kun je bij mij in de keuken komen om krachten te bundelen en nieuwe gerechten te leren

Demonstratie

Wil je dat ik je laat zien hoe het moet?

Hoe bereid je een bepaald gerecht?

Onze locatie huren

Onze culinaire workshop bestaat uit 2 delen die u apart maar ook los van elkaar kunt huren. Afhankelijk van het soort activiteit dat u wilt organiseren kunt u ons (MUNDO RICO) als koks boeken of niet. Ter verduidelijking: Zie stroomschema!

 

KOOK is our kitchen, where you can cook for an assignment, give a cooking lesson yourself, cook related video recording or just have a nice cooking evening with friends.

 

ONTMOET is our store that at times acts as a meeting room, dining area after cooking class but also as a craft room and private party room for small groups under 25 people.

 

MUNDO RICO are Marc and Simona who are passionately ready in the kitchen for your birthday, cooking demonstration or cooking class. Preparing a buffet for your team meeting or a quick lunch after a morning of training. Or your daughter’s spring party or just getting together with friends and enjoying a private dinner.

Take - Away

#MUNDOMONDAYS

Op maandag hoeft u niet na te denken over wat u wilt eten. Wij koken elke maandag een maaltijd die authentiek bereid is zoals in het land van herkomst.

Een Indiase Thali of een Thaise noedelsalade. Of een lasagne van gegrilde groenten, verse passata en zelfgemaakt pastadeeg! Ook als u lid wilt worden van de MUNDOMONDAY MEMBER CLUB kunt u kiezen voor een abonnement!

Reserveer tijdig via e-mail of pb om uw maaltijd op maandag af te halen. Betaal ter plekke met Payconiq en geniet thuis van uw knapperige, met liefde bereide maaltijd!

Please check our Instagram for the menu .

nl_BENL

Italian

Middle Eastern

Ottolenghi

European Tapas

Around the World Tapas

Indonesian

South East

Asian

Indian

Asian Basics

Latin American

Belgian

Vietnamese

Thai

Meal prepping

Start to vegan

Sushi

 

Colors in Pasta

 

Pasta for beginners

 

Around dough world

 

Carb-lovers

 

Pizza Battle

 

Pasta Battle

Pasta

 

 

Pizza

 

 

Sushi