Indonesisch

 

Datum

Woensdag 19 februari 2025

Donderdag 20 februari 2025

Praktisch

Indonesische avond, maak je eigen authentieke Nasi Goreng op Javaanse wijze! 

Indonesië, het land van 17.000 eilandjes, daar heb ik altijd lekker gegeten! 2 keer reisden we naar Java, Bali en Lombok, en in juli 2025 staan Maleisië en Borneo op de planning! Hun cultuur is een ware streling voor het oog, maar hun eten verdient ook een dikke pluim! Zo lekker en veelzijdig! Karretjes op straat en lokale restaurantjes hebben me 10 weken lang de echte Indonesische smaak leren kennen en die wil ik nu aan jullie meegeven! Verwacht een gezellig Indonesisch etentje om af te sluiten en heel veel reisverhalen!

Menu

- Soto Ayam

- Nasi/bami goreng

- Kacang manis & gado gado

- Satay Ayam

- Krupuk

- Kelepon

- 65 euro per persoon

De workshop start om 18u en eindigt om 22u!

Alle ingrediënten, keukenschorten, materialen inbegrepen! Ik voorzie water, koffie en thee. Wijn en/of frisdrank mogelijk ter plaatse aan te kopen.

Wij focussen ons op de traditionele bereiding van een Javaanse gebakken rijst. Welke rijst? Welke sauzen? Vetstof? Pan? Groentjes? Wat als ik vegetarisch ben? Allergisch aan pinda? Ik heb niet graag pikant?

Krijg alle antwoorden op je vragen tijdens deze kookworkshop!

Prijs: 65euro

Inschrijven via dit formulier en je plekje is verzekerd zodra je hebt betaald! Als je niet betaalt na onze reminder, dan geven we het plekje door aan de volgende in rij. Indien er een wachtlijst is, graag wachten met betalen tot we je mailen dat er een plekje is vrijgekomen. Eén week vooraf sturen we een mail uit naar alle deelnemers.

 

Schrijf je in voor deze culinaire ervaring

phone